Tijdelijke werkruimte


tijdelijke werkruimte

Nederland telt meer dan 1 miljoen ingeschreven zelfstandig ondernemers zonder personeel, de zogenaamde ZZP’ers. Jaarlijks komen er meer dan 100.000 bij waarvan ongeveer de helft binnen 5 jaar stopt.

Veel ZZP'ers werken vanuit huis maar een steeds grotere groep deelt een kantoorpand met andere zelfstandige ondernemers. De voordelen van het delen van werkruimte zijn onder andere: meer sociale contacten, professionele omgeving, meer focus en meer opdrachten door nieuwe samenwerkingen.

Voor kleine ondernemers en starters is het van belang om vaste lasten te beperken vandaar dat het delen van een kantoor erg populair is tegenwoordig. Het aanbod van co-working space is zeker in de grote steden vrij groot tegenwoordig en meestal betaal je een paar honderd euro per maand voor een flexplek.


Betaalbare werkruimte

Ben jij nu op zoek naar een betaalbare kantoor met een zelfstandige afsluitbare ruimte of bijvoorbeeld een ruimte om workshops in te geven dan kan antikraak een mooie optie zijn. Tijdelijk werken op basis van een antikraak overeenkomst kan ook een mogelijkheid zijn voor kunstenaars die een atelier nodig hebben of voor pop-up stores die uitverkoop willen houden in leegstaande winkels op verschillende locaties in Nederland.


Op onze aanbod werkruimte pagina vind je het aanbod van de grootste antikraak bedrijven in Nederland verzameld op één plek. Kijk op onze werkruimte pagina voor het aanbod in jouw regio.

(text-ref:29)

Inschrijven werkruimte