Informatie advertentiepartners


Adverteren met een tijdelijke woonruimte op de TH&A website. Wat zijn uw directe voordelen:

  • Laagdrempelig: u maakt de advertentie heel eenvoudig en binnen 5 minuten aan
  • Kosteloos: adverteren voor woonruimte is gratis evenals het gebruik van onze software
  • Snel: wij versturen direct een "alert" naar duizenden actief woningzoekenden in de betreffende regio
  • Gericht: voorselectie van kandidaten in onze database door middel van een geschiktheidstest voor tijdelijk wonen
  • Gebruiksvriendelijk: u kunt kandidaten in ons systeem eenvoudig selecteren en afwijzen
  • Efficiënt: u adverteert geheel anoniem en ontvangt dus geen ongewenste e-mails of telefonische reacties
Advertentie aanmaken

TH&A is een gratis advertentieplatform voor aanbieders van tijdelijke woon- en werkruimte. Wij brengen alleen vraag en aanbod samen en beheren of verhuren zelf geen vastgoed. Wel hebben we dankzij een schat aan ervaring in de sector een CMS systeem op maat kunnen ontwikkelen voor de werving en selectie van tijdelijke bewoners en ondernemers.


Tijdelijk gebruik of tijdelijke verhuur is niet hetzelfde als reguliere huur en vergt veel meer flexibiliteit van bewoners en ondernemers. Het is daarom belangrijk om selectiever te zijn tijdens de werving en selectie van je tijdelijke bewoners en ondernemers. Een effectievere selectieprocedure is bij de ontwikkeling van ons platform en ons CMS systeem één van de belangrijkste speerpunten geweest.

Ons gratis CMS systeem is geschikt voor leegstandbeheerders, woningcorporaties die op projectbasis tijdelijke huurders zoeken en overige professionele (tijdelijke) verhuurders.


Het is onze doelstelling zoveel mogelijk geschikte kandidaten aan een leuke en betaalbare woon- of werkruimte te helpen. Daarnaast vinden we het ook belangrijk dat woningzoekenden niet onnodig teleurgesteld raken of kosten maken omdat ze onterecht hopen in aanmerking te komen voor betaalbare tijdelijke woonruimte. Daarom hebben we de gratis tijdelijk wonen test ontwikkeld waarmee woningzoekenden direct goed kunnen inschatten wat hun kansen op een feitelijke selectie voor tijdelijke woonruimte zijn.


Bij TH&A kun je eenvoudig, veilig en anoniem adverteren. We vermelden bewust geen adressen en foto’s op de website omdat het bij tijdelijke huur en antikraak draait om het beschermen van vastgoed. De prijs in combinatie met de kenmerken en een goede omschrijving zijn voldoende om geschikte kandidaten te vinden. Een groot voordeel van anoniem adverteren is dat je als beheerder of eigenaar niet druk hoeft te zijn met het vriendelijk afwijzen van ongeschikte kandidaten.


Wij werken alleen samen met officieel geregistreerde vastgoedbeheerders en vastgoedeigenaren. Wordt ook advertentiepartner of bekijk eerst de mogelijkheden door je bij ons in te schrijven.

Nu Inschrijven
(text-ref:70)