Over ons


Wonen en werken by TH&A wordt mede mogelijk gemaakt dankzij de vele leegstandbeheerders (antikraak), woningbouwverenigingen (tijdelijke verhuur) en overige verhuurorganisaties die hun beschikbare aanbod van tijdelijke woon- en werkruimte op onze website plaatsen.


Betaalbare woonruimte

Betaalbare woonruimte

In steden als Amsterdam en Utrecht is het bijna onmogelijk om een betaalbare huurwoning te vinden. Maar ook in kleinere plaatsen is het niet mogelijk om in aanmerking te komen voor een betaalbare huurwoning zonder eerst jaren op een wachtlijst te staan. Bij ons kom je na inschrijving direct in aanmerking voor woonruimte simpelweg door te reageren op het beschikbare aanbod. Je betaalt via ons minder omdat de woonruimte van tijdelijke duur is. Als je pech hebt dan moet je regelmatig verhuizen en af en toe een tijdje bij familie of vrienden verblijven als er geen nieuw aanbod in jouw regio beschikbaar is. Indien je geluk hebt kan je soms jaren op prachtige locaties wonen voor 250 euro per maand.


Woon CV en de Woontoets

Goedkoop wonen kan dus nog steeds indien je via ons ook in aanmerking komt voor tijdelijk wonen. Het is mogelijk om eerst onze gratis woontest te doen om zo te checken of jij ook geschikt bent voor tijdelijk wonen. Daarnaast kan je na inschrijving je persoonlijke woon CV aanmaken en later verder opbouwen om zodoende de kans op doorplaatsingen te vergroten.

Woontoets

Woontoets

Al het actuele tijdelijke woonaanbod op één plek

Dankzij TH&A is het niet meer nodig om je bij meerdere organisaties in te schrijven om kans te maken op betaalbare woonruimte hiervoor hebben we één centraal platform beschikbaar. Schrijf je gratis bij ons in voor tijdelijk wonen en bespaar al snel honderden euro’s per maand op je woonlasten.

(text-ref:65)
Inschrijven